Traditionele behandeling van de druiven, deze worden afzonderlijk vergist in roestvrijstalen tanks de wijn krijgt vervolgens een tweede gisting op fles en rijpt daarin 18 maanden.van pinot noir-druiven levert deze mooi uitgebalanceerde méthode op met fijne, lang aanhoudende belletjes, een zacht romige mousse en vriendelijke smaak van framboos en aardbei met een opwekkende fraîcheur.
Feestelijk gekleurd, mooi om te drinken als aperitief en glaasje bij verfijnde hapjes.
Manuele oogst van 100 jaar oude druivenstokken. Temperatuur gecontroleerde fermentatie in roestvrij staal op 28° C. Malolactische gisting in nieuwe Franse eiken houten vaten. Rijping op ...
Meer over deze wijn
Rosé-kleur. Fijne mousse. Zachte neus met klein rood fruit, mineralen en licht oxidatieve tonen. In de mond rood fruit, yoghurt en mineraliteit en met goede afdronk. ...
Meer over deze wijn
Overtuigende Loire Sauvignon Blanc. Mineralig, stenig, echt droog en knetterfris. Sappig van smaak met jonge witte perzik, gras, citroen, buxustakjes en subtiel groene asperges. Frisgroen, ...
Meer over deze wijn
Gemaakt 'tussen de zeeën' (in het Italiaans, "Tra I Mari") Tramari Rosé is een elegante en lichte rosé, verfijnd en toch casual, geboren in de zonneschijn van de Salento-zomers. Met bloemen ...
Meer over deze wijn