In de wijngaarden houdt een koele luchtdeken de temperatuur in de ochtend lekker fris. Overdag is het erg warm en zeker in de zomermaanden. Hierdoor kan de wijnmaker een rijke en zondoorstoofde pinot noir produceren. Deze pinot noir wordt opgevoed in oude portvaten. Dit maakt de wijn rijk en vol met gelaagde smaken.
Smaken van vijg en gekonfijt zwart fruit. De wijn is vol en krachtig en heeft een mooie geroosterde smaak met aroma's van zoete specerijen.
Lekker bij stoofgerechten. Maar ook pittige harde kazen smaken goed. Uiteraard kun je deze wijn goed drinken bij een gerecht van gegrild rood vlees. Probeer eens een stukje pure chocolade, dat is ook een mooie combinatie.
Manuele oogst van 100 jaar oude druivenstokken. Temperatuur gecontroleerde fermentatie in roestvrij staal op 28° C. Malolactische gisting in nieuwe Franse eiken houten vaten. Rijping op ...
Meer over deze wijn
Rosé-kleur. Fijne mousse. Zachte neus met klein rood fruit, mineralen en licht oxidatieve tonen. In de mond rood fruit, yoghurt en mineraliteit en met goede afdronk. ...
Meer over deze wijn
Overtuigende Loire Sauvignon Blanc. Mineralig, stenig, echt droog en knetterfris. Sappig van smaak met jonge witte perzik, gras, citroen, buxustakjes en subtiel groene asperges. Frisgroen, ...
Meer over deze wijn
Gemaakt 'tussen de zeeën' (in het Italiaans, "Tra I Mari") Tramari Rosé is een elegante en lichte rosé, verfijnd en toch casual, geboren in de zonneschijn van de Salento-zomers. Met bloemen ...
Meer over deze wijn